Experiență de utilizare Myceril

Feedback de la Katrin din Berlin cu privire la efectul cremei Myceril

Experiență cu Myceril de la Katrin din Berlin

Numele meu este Katrin și am 36 de ani. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu utilizarea cremei Myceril. În prezent locuiesc în Berlin, Germania. De mult timp sufer de micoză de la picioare. Dar, din păcate, niciunul dintre remedii nu a ajutat. Efectul apare timp de câteva săptămâni, iar problema se face din nou simțită. Dar după o lungă căutare, am decis să încerc crema Myceril. Am aflat despre remediu de la o colegă de muncă, de la care am aflat accidental că și ea se luptă cu boala de mulți ani. Un coleg nu numai că a dat sfaturi despre cremă, dar a vorbit și despre experiența de utilizare și despre modul de utilizare a medicamentului. Este necesar să aplicați produsul numai pe plăcile de unghii, dar și pe întreaga suprafață a degetelor și a picioarelor. Deoarece am reușit deja să obțin efectul dorit, aș dori să împărtășesc regulile de utilizare și să ofer o scurtă prezentare generală a eficacității instrumentului și a propriilor impresii.

Cum se folosește?

Înainte de a aplica crema, asigurați-vă că zonele pe care doriți să le aplicați Myceril sunt complet curate și uscate. Mai bine chiar înainte, spălați-vă picioarele și ștergeți-le cu un prosop. Apoi, aplică ușor niște cremă pe pielea infectată și masează ușor. Procedura trebuie repetată o dată timp de 30-35 de zile înainte de culcare.

Prima zi

Fotografii înainte și după utilizarea produsului, experiență de utilizare a Myceril

Imediat după prima aplicare a cremei, am simțit că durerea dispare. În ultimul timp, picioarele mele bâzâiau doar și, după aplicarea produsului, a dispărut oboseala, parcă de mână, precum și tensiunea.

A șaptea zi

După o săptămână de utilizare zilnică, am început să observ cum dispar fisurile de pe degete. Pielea a devenit mai fină. Durerile au dispărut complet și rămân doar imperfecțiunile externe. Dar ea nu a renunțat la cerere, deoarece instrucțiunile spun clar despre cazul de utilizare a cursului.

Lună

După o lună de utilizare regulată, am simțit că circulația capilară s-a îmbunătățit. Lejeritate mi-a apărut în picioare. Defectele externe au dispărut. Au trecut șase luni, iar ciuperca nu se mai întoarce.